Як минув перший день Lutsk Food Fest

17 Вересня 2022, 21:00
Lutsk Food Fest 1805
Lutsk Food Fest

У Луцьку минув перший день гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest, частину виручених грошей з якого передадуть на потреби української армії.

Захід відбувся у суботу, 17 вересня, в стінах Луцького замку. Побувала там і журналістка Район.Луцьк.

Цього разу фест відбувся у дещо зміненому форматі: без музики та гучних розваг. Гості мали можливість поласувати смачними стравами від шефів з Луцька та інших міст України, випити гарячих, холодних та алкогольних напоїв, а також придбати різну сувенірну продукцію та смаколики від місцевих майстрів.

Читайте також: Флешмоб для ЗСУ та велопробіг: як у Луцьку минув День міста

Серед торгових яток розмістилися деякі розважальні локації. Зокрема, охочі мали можливість зробити «тату» фарбами, випустити стрілу з лука в зображення путіна, а також засвоїти основи тактичної медицини.

Основним завданням вересневого Lutsk Food Fest є допомога українській армії. Частину коштів від продажу передадуть у Волонтерський штаб гуманітарної допомогу «Ангар», який за виручені кошти планує придбати авто для ЗСУ. До слова, в серпні на фестивалі вдалося зібрати 160 тисяч гривень. Цього ж разу організатори сподіваються на ще більш вагому суму.

Фестиваль триватиме ще протягом неділі, 18 вересня. Вартість вхідного квитка становить 70 гривень. Для військових та дітей до 12 років – безкоштовно, для внутрішньо переміщених осіб – безкоштовно до 15:00.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром