Ведмеді, цирк та Вінстон Черчилль: три фільми, які варто подивитися до кінця січня

24 Січня 2018, 11:44
Фільми у Луцьку 6540
Фільми у Луцьку

Свята закінчуються, а тому питання, як розважитися у довгі зимові вечори, знову стає актуальним.

Журналісти Район.Луцьк зібрали для Вас перелік фільмів, які ви, можливо, не встигли подивитися раніше, і прокат яких у кінотеатрі «Адреналін Сіті» закінчується вже у січні.

«Пригоди Паддінгтона 2»

Добрий наївний фільм про пригоди одного ведмедя – ідеальний спосіб провести з користю теплий сімейний вечір. Мале ведмежатко, яке говорить голосом Володимира Зеленського, змусить Вас радіти найпростішим речам та навчить знаходити світло у найтемніших  людях.

Паддінгтон продовжує жити у родині Браунів. Його лондонські друзі дуже привітні до ведмедика, тому воно знаходить роботу і намагається назбирати грошей на подарунок своїй тітоньці. Сім'я, перукарня, цирк і навіть в'язниця служитимуть місцями для нових пригод ведмежати.

«Найвеличніший шоумен»

Історія про те, чому не варто боятися бути особливим. Навіть тоді, коли світ відмовляється сприймати тебе таким. Мюзикл із піснями, які хочеться наспівувати навіть після завершення фільму. Кольорові кадри, чарівний цирк і неперевершений Х'ю Джекман гарантують вам насичений зимовий вечір. 

У центрі історії – Фінеас Барнум, який понад усе хоче, аби його знали, поважали і пам'ятали. Заради цього він робить неймовірне – готує шоу із найнезвичайнішими людьми і тваринами світу. На його сцені виступають бородата жінка, альбіноси, карлики і темношкірі підкорювачі трапецій – всі ті, кого суспільство зазвичай сторониться, вийшли його розважати. Але чи цього вони насправді хотіли, дізнаєтеся після перегляду!

«Темні часи»

Біографічний фільм про одного з найвідоміших британців минулого століття. Вінстон Черчилль, якого ми знаємо зі сторінок історії, постає перед нами як цілком звичайна людина: зі своїми  слабкостями, проблемами та недоліками. На його плечі впав шалений тягар прийняття рішень. І кожне його рішення може змінити життя мільйонів людей по всьому світі. 

Фільми завершуються у прокаті вже у січні, тому поспішайте купувати квитки на сеанси. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром