Хмельницького: невідомі спробували обікрасти «Луцькрекламу»

24 Січня 2018, 11:09
Зловмисники вдерлись через вікно 8831
Зловмисники вдерлись через вікно

Зловмисники уночі проникли до приміщення луцького комунального підприємства, але нічого цінного не знайшли.

Про те, що до приміщення вдерлись зловмисники, стало відомо близько 7:30 ранку, коли працівники прийшли на роботу, повідомив у коментарі Район.Луцьк директор «Луцькреклами» Олександр Ковальський.

У ніч на середу, 24 січня, невідомі вдерлися до офісу «Луцькреклами» на вулиці Богдана Хмельницького, 17, в обласному центрі Волині.

Керівник КП зауважив, що «захищені» вікна не завадили зловмисникам: невідомі зняли решітку з вікна кабінету бухгалтерії і проникли всередину. Згодом вони відкрили двері усіх кабінетів на першому поверсі.

На переконання пана Олександра, невідомі шукали гроші, але тут на них чекало розчарування. Хоча зловмисникам вдалось відкрити один з двох знайдених ними сейфів, значних коштів вони там не знайшли. За його словами, у сейфі бухгалтерії було не більше сотні гривень, а сейф у кабінеті директора відкрити злочинцям не вдалось.

Керівник підприємства зауважив, що нічого цінного, на перший погляд, не зникло: зокрема, ані офісна техніка, ані печатки невідомих, які вдерлись у будівлю, не зацікавили.

Наразі на місці інциденту працюють слідчі Нацполіції, деталі з'ясовуються.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром