Чиновників продовжують клювати за сходи на велодоріжці

11 Липня 2015, 19:25
4546

За неправильно облаштовану велодоріжку на проспекті Відродження луцькі активісти вимагають притягнути до відповідальності чиновників та виправити їх помилки.

У Луцьку на проспекті Відродження відбувся капітальний ремонт тротуарів. На ділянці від будинку №10 до будинку №105 на вулиці Рівненській облаштована велосипедна доріжка із порушенням, завершується тупиком – з’їзду до дороги немає, - повідомляє "Народний контроль".

Луцький депутат, керівник "Народного контролю" Павло Данильчук  направи відповідне звернення директору Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івану Мирці та міському голові Миколі Романюку.

«На моє переконання розробники цього проекту допустились помилки, а посадовці міськради, які приймали цей проект – халатність», – зазначає Павло Данильчук.

У зверненні до міського голови депутат просить притягнути до відповідальності працівників виконавчих органів міськради, які не вказали проектувальникам на їхні помилки.


«Також прошу врахувати факт недосконалості проекту при проведенні розрахунків із проектним підприємством. Крім того, – звернути увагу відповідальних працівників міської ради на необхідність належної перевірки проектів ремонтних робіт, що розробляються на замовлення виконавчих органів міськради», - йдеться у зверненні до Миколи Романюка.

 


Павло Данильчук  вимагає ініціювати роботи із виправлення недоліків проведеного ремонту, зокрема, завершити велодоріжку, довівши її до дороги, а також просить Департамент інфраструктури та туризму перевірити якість виконання ремонтних робіт ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» та надати експертну оцінку й самому робочому проекту, оскільки структура відповідає за технічний нагляд виконання робіт.


«Задля недопущення схожих ситуацій у майбутньому пропоную розробити загальні принципи облаштування велодоріжок у місті Луцьку із залученням до цього процесу велоспільноти міста та зовнішніх експертів», - додає він.

Нагадаємо, напередодні ще один активіст Народного контролю писав у соцмережі про цей випадок і допис викликав бурхливе обговорення

Першу велодооріжку у Луцьку наприкінці весни облаштували на проспекті Соборності. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром