Активісти пікетують головне управління поліції

10 Лютого 2016, 10:57
2357

Громадські активісти вийшли пікетувати будівлю головного управління Нацполіції, де проходять переатестацію волинські правоохоронці,і  вимагають чесно атестувати поліцейських.

Акція за участі «Самооборони Волині», «Народного контролю», «Народної самооборони Рожища», громадського формування «Буг» та інших організацій відбулася у середу, 10 лютого, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

На їхню думку, для верхівки колишніх міліціонерів могли «порішати» успішне проходження комісій.

За словами Павла Данильчука, активістам незрозуміло, чому головою комісії має стати Олександр Вакуленко – друг одіозного міліціонера Михайла Руденка, який був причетний до репресій щодо луцьких євромайданівців.

Павло Данильчук заявляє, що Михайло Руденко вже два тижні «сидить» в Луцьку і намагається «порішати» через Олександра Вакуленка успішне проходження комісій для вищих посадовців.

Активіст «Самооброни Волині» Богдан Климчук нагадав, що активісти незадоволені проходженням комісії колишнього заступника начальника управління ДАІ на Волині Андрія Бондарука. Активіст особисто через Google-форму писав про факт корупції з боку Бондарука, однак під час його проходження переатестації членам комісії чомусь ніхто не передав цю інформацію.

У підсумку учасники пікету попередили організаторів переатестації, що вдаватимуться до жорсткіших акцій, якщо одіозні «мєнти» проходитимуть на посадив поліцію.




 

 

Коментарі
10 Лютого 2016, 23:13
намагаются залишитись в мусарні завдяки тісним корупційним звьязкам з керівництвом юстиціі.суддями типу віктора остапука або його правонаступника.андрій бондарук сусід остапука по підізду.названі активістами заступникі мають пряме відношення до кришування злочинних схем по відбиранню майна громадян та автокрадіів.гідра корупціі стала ще вгодованіша.різношерстна зграя з чиновників циган та деякіх міліціянтів з суддями та нотариусами кинула виклик громаді та намагается знищити надбання революціі гідності.хлопці не дайте вас зламати.за вами весь зубожілий народ Украіни
18 Лютого 2016, 12:42
Цілком згідна з автором,але ламають і будуть ламати хороших і чесних людей.Ви подивіться хто проходить атестацію,а хто ні- ті,що заплатили,ті і залишились,а чесні та порядні хлопці просто не пройшли переатестацію,тому що в поліції не потрібні нормальні люди.Нічого у нас не зміниться.
24 Лютого 2016, 20:12
Господи, як би я не працювала в тій сфері.Та чесна людина стати поліцейским фактично, не могла, ціна 2 тис.дол. Туди брали синів, донечок, племінників і т.д. чинуш, суддів, прокурорів та ін. То про які Заповіді Божі мова.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром