«Облспоживспілка «вставляє палки в колеса» і не укладає договір», – луцький підприємець

24 Січня 2018, 09:15
Варшавський ринок 4827
Варшавський ринок

Лучанин придбав контейнер на Варшавському ринку, а облспоживспілка не хоче укласти з ним договір.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва у вівторок, 23 січня.

З такою проблемою Віктор Ковальчук звернувся до міської ради, він просить, аби депутати допомогли йому розібратися з ситуацією.

Підприємець розповів, що купив контейнер на вулиці Карпенка-Карого, а облспоживспілка не хоче укласти з ним договір на торгове місце. Контейнер, що придбав Ковальчук, раніше належав районній друкарні.

«Друкарня продала мені це невелике приміщення, і тоді, як я поїхав в облспоживспілку, то там мені сказали, що я покупку зробив неправильно. Хоча до цього часу все йшло по плану. Вони вже мали мені зареєструвати контейнер, сказали, скільки платитиму за оренду», – поділився чоловік.

За словами Ковальчука, торговий контейнер невеликого розміру.

«Навіть трьох метрів немає, хоча в документах пише чотири. Тоді я попросив в облспоживспілки переміряти приміщення, бо розміри не відповідають дійсності. Після того, як їхній головний інженер переміряв площу контейнера, і справді вияснилося, що не вистачає одного метра», – зазначив підприємець.

Та після того в облспоживспілці Ковальчуку почали «вставляти палки в колеса». Почали говорити, що не зареєструють контейнер. Зараз чоловікові привозять різноманітні листи-залякування, аби він якнайшвидше забрав звідти металеву конструкцію. Адже, якщо не забере, то подадуть до суду.

Члени комісії пообіцяли вивчити це питання і розібратися. Сьогодні комісія рекомендує облспоживспілці укласти договір з Ковальчуком на торгове місце.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром