Помер луцький журналіст Вадим Ремісько

11 Вересня 2022, 10:25
Вадим Ремісько 1632
Вадим Ремісько

Несподівано та раптово обірвалося життя журналіста з Луцька Вадима Реміська. Йому було всього 39 років.

Серце чоловіка перестало битися уночі, 11 вересня, в реанімаційному відділенні Ківерцівської районної лікарні.

Про це у фейсбуці написав брат Вадима Денис Ремісько.

Вадим родом з міста Ківерці. Своє життя він присвятив журналістській діяльності як на регіональних медіа, так і на всеукраїнських. Працював у Волинській обласній державній телерадіокомпанії, у проєктах Народний контроль Волинь, а також ПравдаТУТ media group. Останні роки він був кореспондентом Громадського Інтерактивного Телебачення. Його часто можна було зустріти в центрі Луцька або на різних заходах, звідки він вів прямі трансляції.

Вадиму було лише 39 років. Друзі та колеги згадують його як добропорядну, совісну та світлу людину.

«Не віриться, шо більше не буде твоїх професійних прямих включень з гострими запитаннями чиновникам та невимушеним спілкуванням з простими людьми. Не буде креативних ідей щодо зйомок та ефірів. Не буде допомоги з номерами телефонів та людьми для етерів. Не буде спільних прямих ефірів в студії. Не буде дзвінків, жартів, приколів, ляпів, суперечок. Нам тебе дуже бракуватиме! Спочивай з Богом, друже!» – написав колега і ведучий Віктор Калитка.

«Боже, як рано і як несподівано... Ще декілька днів тому спілкувалися... Це дійсно якийсь проклятий рік...», – зазначив спортивний журналіст та друг Вадима Дмитро Кузнєцов.

 

«Світла пам‘ять, друже, ти завжди був добрим, щирим і боровся за справедливість та правду… Не можу повірити, що ти не усміхнешся на вулиці Лесі Українки, йдучи на зустріч, і не розкажеш про нове розслідування…», – прокоментувала допис про трагічну звістку прес-секретарка АТ «Волиньгаз» Оксана Швець.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024