Луцьк, 10 липня: «високошановні» гості, кримінал та хами на дорогах

10 Липня 2015, 21:55
6090

Як минає робочий тиждень та про найцікавіші події п’ятниці – у постійній рубриці «Картина дня».

День розпочався з того, що керівництво КП «Луцькводоканал» попередило мешканців про підвищення тарифів на споживання води. Збільшення вартості очікують в межах 35-40%, або на 2,94 гривні за 1 м3. А сам директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук пізніше зазначив, що лучани використовують у день сорок тисяч мерів кубічних води, в той час, як водозабірні станції розраховані майже на вдвоє більшу кількість.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сьогодні, під час розширеної наради, заявив, що патрульна поліція найближчим часом буде запущена в Луцьку, Миколаєві та Хмельницькому. Натомість місцеві правоохоронці в один голос з громадськими активістами б’ють на сполох – про те, що потрібно пришвидшити процес створення патрулів у Луцьку. Нагадаємо, що нещодавно нова поліція почала патрулювати столицю України. В роботі оновлених міліціянтів є як і здобутки, так і хамське поводження з громадянами. А Луцькі прикордонники відправилися у зону АТО.

До міста завітали «високошановні» гості – нардеп, командир 2-го Батальйону спеціального призначення «Донбас» 1-ї Бригади оперативного призначення Національної гвардії України Семен Семенченко, який провів зустрічі з громадою, а також заступник керівника фракції "Самопоміч" у ВР Олег Лаврик, який зустрічався з активістами ГО "Самопоміч".

Потім відбулося судове засідання, де на лаві підсудних Луцького міськрайонного суду опинився лучанин Олександр Ярмолюк. Чоловіка судять за те, що він на ґрунті ревнощів зарізав свого товариша.

А вночі проти п’ятниці зловмисники намагалися обікрасти магазин, який розташований поблизу Залізничного вокзалу.

Громадські активісти разом з ДАІшниками перевіряли, як паркуються в центрі міста водії. Рейд по виявленню «автохамів» відбувся на проспекті Волі.

Про інші новини з життя міста читайте на Район.Луцьк.

Редакція бажає всім вдалого завершення робочого тижня та гарних вихідних.

Андрій ГЕРАСИМЧУК

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром