З Луцька до зони проведення АТО виїхали два мікроавтобуси з допомогою

09 Лютого 2016, 20:34
2170

Волонтери везуть бійцям теплий одяг, берци, засоби гігієни, продукти харчування та обладнання для розвідників.

Волонтери центру «Серце патріота» планують відвідати чимало населених пунктів, а тому в зону бойових дій прямують два мікроавтобуси – повідомили у прес-службі центру. Один автобус їде у 14-ту танкову бригаду (Єлизаветово), 72-у бригаду (Новотроїцьке), 93-ю (Карлівка), 24-ю бригаду (Суха Балка), 14-у розвідбригаду (Михайлівка) та 14-у мотопіхотну бригаду (Красногорівка). Інший – у 59-ту бригаду (Попасне), 30-ту бригаду (Артемівськ), два підрозділи у Покровському та до ремонтної і 81-ої розвідувальної бригад у Краматорську.

Цього разу відправили вантаж від стелли Героїв Небесної сотні. Як зазначив засновник центру «Серце патріота» Сергій Балицький, «фотостелла має символічне значення початку боротьби, що продовжується й сьогодні». Оскільки Театральний майдан дуже людне місце, багато лучан долучились до волонтерської справи: хто грошима, а хто й продуктами. За проханням бійців ремонтної бригади освятили прапор України. По закінченню молитви священик запропонував усім бажаючим підписати стяг. «Така допомога для хлопців надзвичайно важлива, – зауважує отець Степан. – Волонтери кожного разу зупиняються на блокпостах та цікавляться потребами бійців. Як результат везуть на передову найнеобхідніше».

1

1

1

1

 

Коментарі
11 Лютого 2016, 01:25
заберить на ато 3 автомобили швидки з миськой ликарни яки стоять а на них тильки списують пальне цеж корупция а на передовийвозилиб поранених регионалка пани духневич три май йх поки не поржавиють а потим поставить пид забор як стойть швидка газелька ця регионалка живе в гараджи в волинському межигири йздить на шкоди а не подумаэ як в ато живуть солдати корупционерка
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром