На Lutsk Food Fest у замку можна буде повчитися тактичній медицині та допомогти ЗСУ

08 Вересня 2022, 14:20
Накладання турнікетів 1911
Накладання турнікетів

Цими вихідними у Луцькому замку пройде фестиваль їжі Lutsk Food Fest 4.5.0*, частина 2. Учасники заходу зможуть відпочити, збагатитись корисними знаннями, які у буквальному сенсі здатні врятувати життя, та допомогти Збройним силам України.

Дійство відбудеться 17-18 вересня. Початок об 11:00. Про це інформує Район.Луцьк.

Це вже другий фестиваль у новому форматі. Серед учасників – ресторатори та кулінарні експерти з цілої України. Захід традиційно пройде у Луцькому замку та впродовж двох днів дивуватиме гостей не лише новими смаками, а й численними зонами відпочинку, розвагами для дітей і подарунками для відвідувачів. 

Однією з локацій 10 вересня стане зона навчання з тактичної медицини від VolWest Hub. Професійні інструктори покажуть, як рятувати життя при поширених травмах: накладання турнікета, серцево-легенева реанімація, накладання пов'язок та багато інших практичних навичок невідкладної допомоги. 

Участь у тренінгу безкоштовна. Також кожен зможе випробувати свої знання, застосовуючи відповідні матеріали.

До слова, «Волонтерський VolWest Hub» допомагає як військовим на передовій, так і цивільним українцям, які в умовах війни перебувають у скрутному становищі. Нині волонтери збирають понад мільйон гривень на тактичну медицину для ЗСУ.

Під час попереднього фестивалю 6-7 вересня команда фестивалю зібрала 168 758 гривень, за які волонтери придбали Nissan X-Trail. Авто уже працює на фронті.

Цього разу половину коштів, виручених із продажу квитків, організатори також передадуть благодійникам – волонтерському штабу «Ангар» для купівлі тепловізорів для ЗСУ.

Вартість вхідного квитка – 70 гривень. Військові та діти до 12 років – безкоштовно, внутрішньо переміщені особи – безкоштовно до 15:00.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром