За незалежність України віддали своє життя ще двоє лучан

06 Вересня 2022, 19:10
Свічка пам'яті 1981
Свічка пам'яті

Лучани Віталій Степанишен 1976 року народження та Ігор Бохонюк 1966 року народження віддали свої життя, боронячи Україну від окупантів.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Віталія призвали на військову службу по мобілізації 26 лютого до складу військової частини на посаду сапера інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону. Сержант 29 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Байрак Харківського району Харківської області.

Ігоря Бохонюка призвали на військову слубу за контрактом  9 листопада 2020 року до складу військової частини на посаду розвідника розвідувального відділення розвідувального взводу механізованого батальйону.

Старший солдат Бохонюк  помер 6 вересня в 3 міській лікарні міста Миколаєва від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Шевченкове Миколаївського району.

Редакція Район.Луцьк висловлює щирі співчуття рідним та близбким Героїв.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром