«Культура має значення»: у Луцьку реалізовуватимуть грантовий проєкт

05 Вересня 2022, 17:48
Уклали меморандум про співробітництво та партнерство для спільної реалізації грантового проєкту «Культура має значення» 1302
Уклали меморандум про співробітництво та партнерство для спільної реалізації грантового проєкту «Культура має значення»

Департамент культури Луцької міської ради та Волинська обласна громадська організація «Перспективи Волині» уклали меморандум про співробітництво та партнерство для спільної реалізації грантового проєкту «Культура має значення».

Проєкт реалізується за фінансової підтримки House of Europe та Європейського Союзу. Цілі проєкту: розвиток спільних культурних цінностей для посилення інтеграції внутрішньо переміщених осіб у життя громади, промоція української культурної спадщини у воєнний та післявоєнний час. Про це йдеться на сайті Луцькради.

У рамках проєкту передбачено організацію та проведення низки заходів для дітей, зокрема: театрально-ігрові заняття та казкотерапія, творчі майстер-класи та акторські тренажі, літературні та поетичні зустрічі, показ вистав, перегляд українських кінофільмів, театралізовані квести та інших заходи із залученням внутрішньо переміщених осіб. Передбачено також створення та поширення відеороликів про українську культурну спадщину.

Читайте також30 днів українського кіно: Довженко-Центр запускає челендж

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром