У Луцьку відзначили шосту річницю акції «Ранкова гімнастика для всіх»

04 Вересня 2022, 17:59
У Луцьку відзначили шосту річницю акції «Ранкова гімнастика для всіх» 1420
У Луцьку відзначили шосту річницю акції «Ранкова гімнастика для всіх»

Понад сотня лучан, які дбають про своє фізичне здоров'я, прийшла на спортивний майданчик гімназії № 21, щоб відзначити шосту річницю загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх».

Захід відбувся 4 вересня. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради. 

Метою акції є популяризація здорового способу життя, популяризація фізичної культури та спорту та благодійний збір коштів для підтримки ЗСУ.

 

Дійство розпочали із виконання державного гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про загиблих воїнів, які боронили кордони нашої держави. Потім учасники розігріли свої м'язи під час пробіжки та виконали комплекс вправ, які продемонстрував заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як. Саме цей спортсмен впродовж шести років щонеділі проводить ранкові тренування для всіх охочих.

 

До акції долучилися директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, директорка Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Наталія Назарук, директор Луцького міського молодіжного центру Юрій Семчук, президент мережі фітнес центрів «Інтер Атлетика» Володимир Горошко та всі, хто любить спорт, займається фізичною культурою та підтримує військових ЗСУ.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024