Вважаю це рішення несправедливим, ‒ заступник мера про своє виключення з «Батьківщини»

09 Лютого 2016, 15:30
1504

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко вважає виключення із лав партії «Батьківщина» несправедливим.

Сергій Григоренко нині обмірковує ситуацію зі своїм виключенням з ВО «Батьківщина». Про це він розповів у коментарі журналісту ділового видання «Конкурент».

«Вважаю це рішення несправедливим, тому що мене не викликали, не допитали, не почули моїх пояснень. Також ніхто й не зважав на те, що я в цій партії перебував 14 років і є учасником луцького Євромайдану. Більше коментувати поки що не буду. Безумовно, що від мене будуть якісь дії. Наразі я просто обмірковую цю ситуацію», ‒ сказав Сергій Григоренко.

За інформацією місцевих ЗМІ, Сергій Григоренко під час засідання виконкому порівняв роботу луцьких барів із колишніми шинками. Мовляв, «у Луцьку є чимало закладів, де вночі продають алкоголь ‒ так званих «розливайок», що виконують роль «новітніх жидів» ‒ власників шинків, які в минулому споювали українців».

Також нагадаємо, що Президія Політичної ради «Батьківщина» ухвалила рішення виключити з партії очільника Луцької міської партійної організації Сергія Григоренка «за дії (висловлювання), що завдають шкоди авторитету партії».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром