Колишній керівник готовий знову очолити підприємство електротранспорту

09 Лютого 2016, 14:52
1927

Екс-очільник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц готовий знову зайняти керівну посаду, якщо на це буде воля працівників та влади.

Про це стало відомо у вівторок, 9 лютого, на засіданні тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності КП «ЛПЕ».

Колишній керівник розповів, що врегулювати проблеми на підприємстві можна, але потрібно досягнути взаєморозуміння між персоналом та керівництвом.

«Я прийшов в колектив, де був грандіозний страйк – 700 чоловік, страйкувати місяць. Ми самі все вирішили. На півтора року люди забули про страйк. Тоді нам вдалося не зменшити випуску транспорту. Прийняв 40 тролейбусів і стільки ж здав. А зараз на підприємстві мінус 55 одиниць техніки – 30 тролейбусів та 25 автобусів. Якщо інтервал більш як 10 хвилин, то немає нашого пасажира – він пішов на маршрутку», – зауважив Володимир Пуц.

Окрім того екс-директор зауважив, що він готовий посісти місце керівника, як того просять працівники підприємства. До слова, за два дні персонал зібрав 500 підписів, аби повернути Володимира Пуца на керівну посаду. Проте наголошує, що очолить підприємство, якщо на це буде воля міської влади.

Член комісії та депутат міської ради Євген Ткачук поцікавився, які проблеми виникали у Володимира Пуца з міською владою за час його керівництва.

«Мені сказали, що прийшла нова команда. Не шукайте чорного кота в темній кімнаті. Я ніде руку не встромив і нікому не дозволяв, може тому і не вписався у нову команду. Не прошуся на роботу. Якщо є довіра, то я згоден йти», – зазначив екс-директор.

Нагадаємо, підприємство електротранспорту виводитимуть з кризового стану підняттям ціни на проїзд, закупівлею б/у тролейбусів з Польщі та скороченням оборотів приміських маршрутних перевезень. Фото з екскурсії  комунальним підприємством.

Коментарі
10 Лютого 2016, 18:36
Цікаво, як це пану Пуцу вдалося зібрати 500 підписів працівників підприємства, коли на підприємстві працює 440людей. Та і тролейбусів не 35, а щоденно на лінію виходить не менше 45.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром