Чому завод Палиці не хоче давати електроенергію гаражному кооперативу

09 Лютого 2016, 13:29
3075

Директор Луцького електроапаратного заводу ВАТ «ЕНКО» Валентина Домбровська розповіла, чому завод не постачає електроенергію гаражному кооперативу.

Як стало відомо Район.Луцьк, при електроапаратному заводі існував гаражний кооператив, проте коли голова Волиньради Ігор Палиця купив підприємство, то кооперативу відрізали постачання електроенергії. А підключити гаражі  до будь-якого іншого джерела немає можливості. Така ситуація нібито стала «яблуком розбрату» між членами кооперативу та керівництвом заводу.

Директор ВАТ «ЕНКО» Валентина Домровська пояснила, що насправді жодної конфліктної ситуації немає, а постачати електроенергію вони не зобов’язані.

 «Вони несанкціоновано підключилися і нанесли багато збитків заводу. У них немає дозволу на підключення. Це ж належним чином оформляється. Потрібно укладати договір, ставити лічильники. Цим потрібно займатися, а вони хочуть, щоб ми їм подали світло за свій кошт. Варто було б подивитися документи, що в них є, а в них нічого немає. Вони навіть з проханням сюди  не зверталися надати їм таку можливість підключитися. Тому що в них немає як такого кооперативу. У них ніхто не платить. Там багато гаражів, у яких взагалі власників немає», – прокоментувала директор.

Керівник заводу також відзначила, що її гараж теж знаходиться у цьому кооперативі і у ньому немає світла, але приходиться миритися з цією ситуацією.

Зазначимо, засновником Луцького електроапаратного заводу ВАТ «ЕНКО» є однойменне публічне акціонерне товариство, а от бенефіціарними власниками цієї юридичної особи є Оксана Палиця, дружина Ігоря Палиці, та Петро Палиця, його батько. Радником на заводі є Тетяна Палиця, мати Ігоря Палиці.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром