Хотів радником – став начальником: 3 факти про нового луцького транспортника Віктора Кукішева

22 Січня 2018, 09:04
Віктор Кукішев 6575 Джерело: http://www.volynpost.com
Віктор Кукішев

Активні кадрові зміни в Луцькій міській раді, які запровадив з початку року виконувач обов'язків міського голови, привертають все більше уваги. Зокрема, у вівторок, 1 січня, нового очільника отримало Луцьке управління транспорту. 

Головним транспортником міста став мешканець Княгининка Віктор Кукішев. Журналісти Району зібрали для вас кілька фактів, які допоможуть дізнатися більше про посадовця.

Дім у Княгининку

Новий начальник управління транспорту Луцька мешкає із родиною у селі Княгигинок Луцького району. Там Віктор Кукішев має житло площею 110,4 квадратних метри. На цій житловій площі мешкають посадовець, його дружина та двоє їхніх синів.

Автомобілі

Їздить головний транспортник міста на «черевичку» Fiat Doblo 2008 року випуску. Його дружина натомість катаєтся на старенькому ВАЗі 1975 року випуску, ідеться в декларації чиновника. 

Ішов радником – став начальником

Цікава кадрова політика Григорія Пустовіта не залишилася поза увагою журналістів. У той час, коли колишній очільник управління транспорту в місті Анатолій Миронюк втратив роботу та став радником міського голови, кандидат на посаду радника замінив його і став начальником управління транспорту. Відомо, що Віктор Кукішев проходив курси, які мали допомогти йому працювати радником. Однак, чи є у чоловіка досвід у сфері управління транспортом – наразі невідомо. 

І добре, що на цей випадок у міській раді тепер знайдеться компетентний «новий радник», який у разі потреби проконсультує «нового начальника» управління транспорту міста, як правильно працювати з перевізниками і пасажирами.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром