Луцька «Волинь» проводить перші збори у новому році

21 Січня 2018, 15:10
Молодий півзахисник «Волині» Олег Марчук поспілкувався із журналістами напередодні зборів 3003 Джерело: ФК «Волинь»
Молодий півзахисник «Волині» Олег Марчук поспілкувався із журналістами напередодні зборів

Протягом восьми днів «червоно-білі» готуватимуться до продовження сезону та награватимуть потенційних новачків у Щасливому на Київщині.

Як пише офіційний сайт луцького клубу, головною метою збору буде знайомство та перші спільні тренування тих гравців, які уже на контракті у клубі, а також перегляд футболістів, які можуть підсилити нашу команду. Саме потенційні новачки «Волині» протягом 21-23 січня зіграють чотири товариські поєдинки: проти «Колоса U-19» (Ковалівка), команди місцевої ДЮСШ «Атлет», «Сум», а також молодіжної команди київського «Динамо».

Читайте також: Луцька «Волинь» розбудовуватиме тренувальні бази

Тринадцятеро зимових новачків клубу тренуватимуться за окремою програмою. Разом із ними до Київської області вирушило дев’ятеро гравців, які добре знайомі оку волинського вболівальника. Серед них –  Юрій Тетеренко, Андрій Ляшенко, Сергій Мелінишин, Олег Марчук, Руслан Марушка, Олег Тракало, Віталій Неділько, Андрій Никитюк та Денис Хвалицький.

Про спільні з «Волинню» плани на майбутнє журналістам розповів молодий півзахисник Олег Марчук – один із небагатьох гравців луцької команди, на кого тренерський штаб продовжить робити ставку і у майбутньому.

«Мабуть, на мене сподіваються, тому я буду викладатися на повну та досягну якихось висот з цим клубом. Вилітати нам не можна. Потрібно боротися та залишатися у Першій лізі, а потім будувати більш серйозні плани на майбутнє. Зараз дуже багато нових футболістів і не зі всіма встигли познайомитися, однак для цього у нас будуть збори», – розповів Марчук, додавши, що та гра, яку хоче поставити їм новий тренер Віктор Богатир, йому дуже подобається.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром