Луцький двір: мешканці вулиці Євгена Коновальця скаржаться на курців

09 Лютого 2016, 08:56
2970

На вулиці Євгена Коновальця,10 мешканці самостійно облаштували двір, проте тепер змушені постійно прибирати недопалки.

Батьки привезли у двір колеса, щоб обгородити територію та влаштувати дітям безпечний простір для гри. Також разом пофарбували старі гойдалки, лавки та навіть пошту. Мешканці будинку склалися коштами і на пісочницю для малечі. Відтоді, коли надворі тепло, у дворі граються діти, а батьки спілкуються між собою десь поруч.

Найстарша людина третього під'їзду Просков'я Корподеря теж активно долучається до облаштування рідного двору. Вона стверджує, що найбільшою проблемою для мешканців залишаються ті, хто курять на подвір'ї.

«Хочеться, щоб Луцьк став гарним і чистим. От нещодавно був сніг. Усі хто стояв і курив, кидав недопалки у кучугури. Сніг станув, і під будинком стало брудно. Мені це неприємно, я хочу щоб було чисто і у місті, і у дворі», - каже жінка.

Окрім того, жителі розповіли, що у ранній та вечірній час під будинком припарковують багато авто. Вони бояться, що у зв’язку із нестабільною ситуацією в країні, автівки можуть підпалити, а тоді подвір'я постраждає.

Просков'я  Корподеря розповідає, що у дворі чисто, бо прибирають.

«Двірник у нас хороший, добросовісний. Він нібито не замітає, але збирає сміття вручну. Вчора назбирав два повних відра», - розповіла пенсіонерка.  

Жінки, які мешкають у будинку облаштували під своїми вікнами квітник. Щоправда, зараз він пустує, бо зима. Однак, навесні вони планують посадити там кілька видів різнобарвних квітів.

Якщо ви хочете розповісти про досягнення чи проблеми свого двору, пишіть нам відгуки у коментарях під матеріалом, або на редакційну електронну пошту [email protected]

Також шукайте новини свого району у постійній рубриці нашого видання «Луцький двір».







 

Коментарі
09 Лютого 2016, 18:18
Вони бояться, що у зв’язку із нестабільною ситуацією в країні, автівки можуть підпалити, а тоді подвір'я постраждає....what???
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром