Двоє вагітних у пологому будинку хворі на грип, ще четверо – з ГРВІ

08 Лютого 2016, 21:10
2077 Джерело: nebolet.com.ua

Складна ситуація виникла в комунальному закладі «Луцький клінічний пологовий будинок». Через хворих на грип в медазкладі не функціонує відділення реанімації.

Про це йшлося під час наради голови обласної ради Ігоря Палиці щодо епідеміологічної ситуації в області у понеділок, 8 лютого, пише ІА Волинські новини.

Проблему озвучив головний лікар КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» Михайло Токарчук і попросив, щоб на базі Луцької районної лікарні тимчасово створили інфекційний акушерський госпіталь.

«У луцькому пологовому будинку є проблема з вагітними. Зокрема, ми зараз думаємо, де створити інфекційний акушерський госпіталь, бо у нас на 10 днів вийшло з експлуатації відділення реанімації. Все тому, що там перебувала пацієнтка з важкою формою грипу. Отже, створити відділення для таких пацієнтів ми пропонуємо на базі Луцької районної лікарні. Щодо хворих на грип жінок, які перебувають у пологовому, то у 4 діагностований ГРВІ та ще у двох – грип», – доповів медик.

Нагадаємо, що сьогодні школярі повернулися на навчання після двотижневого карантину у школах міста. Начальник управління освіти у місті Луцьку Олег Гребенюк зазначив, що карантин пішов на користь для школярів. У перший день після вимушених канікул за шкільні парти сіли 94% учнів.  

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024