Землі «Луцьктепла» хочуть очистити від незаконних забудов

08 Лютого 2016, 20:34
2245 Джерело: interbuh.com.ua

Об’єкти, які розташовані на ділянках «Луцьктепла», але йому не належать, планують ліквідувати або перевести на баланс підприємства.

Про це повідомили у понеділок, 8 лютого, під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з питань вивчення проблем ДКП «Луцьктепло».

На деяких територіях, що належать комунальному підприємству, уже не перший рік стоять об’єкти, до яких «Луцьктепло» не має жодного відношення. До прикладу, в районі проспекту Відродження знаходиться оздоровчий комплекс, а на вулиці Конякіна – автозаправка і гаражі.

Члени комісії вирішили зробити виїзне засідання, щоб перевірити законність встановлення кожного об’єкта, який не належить комунальному підприємству, але розміщений на ділянці у його власності.

Якщо споруди не зареєстровані, за пропозицією члена комісії та депутата міськради Артема Запотоцького, їх потрібно перевести на баланс «Луцьктепла», або звертатися до суду і ставити питання про їхнє знесення.

Нагадаємо, що через заборгованість перед «Волиньгазом» «Луцьктеплу» уже у понеділок, 8 лютого, обмежують газопостачання шляхом поступового відключення котлів на котельнях. 

До слова, через повідомлення «Волиньгазу» про відключення газопостачання ДКП «Луцьктепло» мешканці можуть залишитися без тепла та гарячої води

У коментарі Район.Луцьк перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що станом на 18:00 понеділка 8 лютого відбувалася нарада, де чиновники вирішували, що робити з боргом комунального підприємства перед «Вольньгазом».

Крім того, як один із варіантів покращення економічної ситуації на ДКП «Луцьктепло» називають ліквідацію котелень, які приносять максимальні збитки.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром