У Підгайцівській та Луцькій громадах побудують нову каналізацію, щоб не затоплювало перинатальний центр

10 Серпня 2022, 16:21
Будівництво каналізації. Фото ілюстративне 1268
Будівництво каналізації. Фото ілюстративне

У Волинській обласній державній адміністрації ініціювали обговорення щодо будівництва нової каналізації на території Підгайцівської та Луцької територіальних громад, щоб уникнути затоплення Волинського перинатального центру.

Про це йшлося  9 серпня під час робочої наради у Волинській ОДА. Заступники очільника області Юрія Погуляйка зустрілися із профільними фахівцями, аби обговорити проєкт нового каналізування. Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади. 

Територія медзакладу неодноразово зазнавала підтоплення у період затяжних дощів, але у такому масштабі як це було 31 липня – вперше. Існуюча зливна каналізація на території об’єднання не розрахована на відведення води з прилеглих вулиць та з масиву села Липини і району Теремно.

Тому вирішили збудувати нову каналізацію, аби уникнути затоплення обійстя Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства. Фінансувати ремонтні роботи планують із Луцького, Підгайцівського та обласного бюджетів.

Наразі спеціалісти проводять відповідні експертизи та аналізи усіх робіт, опісля буде розрахована вартість такого проєкту.

Читайте такожУ Піддубцівській амбулаторії – нова терапевтка

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром