У Піддубцівській амбулаторії – нова терапевтка

10 Серпня 2022, 14:35
Тетяна  Чемна 1266
Тетяна Чемна

Нову лікарку у Піддубцівську амбулаторію знайшли у військовій частині. 

Лікарка-терапевтка після декретної відпустки та переїзду разом з чоловіком-анестезіологом до Луцька, не змогла влаштуватись за спеціальністю, тому понад рік працювала медичною психологинею в одній із військових частин. Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади. 

Нині Тетяна  Чемна тішиться, що змогла повернутись до свого фаху і тепер лікуватиме не лише душі. Після завершення Тернопільського національного медичного університету жінка працювала терапевткою у Київській Республіканській клінічній лікарні Міністерства охорони здоров’я України, пізніше переїхала за чоловіком – військовим лікарем – на Львівщину, а звідти – до Луцька.

У Піддубцівській амбулаторії людно – хтось вже отримує консультацію у лікаря, хтось проходить медогляд перед школою та перед поїздкою у санаторій. Місцеві мешканці кажуть, що дуже чекали появи лікаря, бо їздити за консультаціями до обласного центру зараз не дуже зручно і дорого. Тож тепер просять подбати про те, щоб ще й стоматолог міг надавати послуги на місці, в амбулаторії.

Тетяна Чемна розповідає, що вона, як терапевтка, обслуговуватиме дорослих, надаватиме невідкладну допомогу усім категоріям населення, незалежно від того з ким підписана угода, обстежуватиме та консультуватиме, направлятиме до вузькопрофільних спеціалістів.

Також в амбулаторії є кілька ліжок у стаціонарі, тож є можливість проводити медичні маніпуляції.

Підписати декларацію можна буде із четверга, 11 серпня. При собі необхідно мати мобільний телефон, паспорт та ідентифікаційний код. Наразі лікарка прийматиме із 9:00 до 17:00 у будні.

Тож тепер мешканці Піддубцівського, Борохівського та Звірівського старостинських округів отримуватимуть належний рівень медичних послуг. Однак питання щодо сімейного лікаря, який має обслуговувати дітей, відкрите.

Леонід Гроголь зазначає, що наразі є кандидатка, яка готова працювати на 0,25% ставки, тобто фактично приїжджати у Піддубці двічі на тиждень. Пошуки сімейного лікаря на повну ставку для Піддубцівської амбулаторії продовжуються.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром