Грабовського: психічно хворий батько недбало доглядає доньку з інвалідністю

18 Січня 2018, 16:57
Хворий батько доглядає доньку 7727 Джерело: YakLikuvati.in.ua
Хворий батько доглядає доньку

З неприбраної квартири постійно чути плач дівчини, що прикута до ліжка. Вона кличе маму, яка померла 5 років тому.

Мешканці будинку №7а на Грабовського постійно чують гуркіт і плач із однієї з квартир. У ній мешкає 66-річний чоловік та його донька, яка вже майже 5 років не встає з ліжка,  йдеться у сюжеті на сайті Волинського телебачення.

Нещодавно у мережі опублікували фото їхнього занедбаного житла. Окрім незадовільного стану приміщення, сусіди скаржаться ще й на постійний гуркіт і плач, які лунають із квартири навіть уночі. У коментарі журналістам батько каже, що донька плаче «тільки на свята». Він доволі незібраний, і в нього помітно трусяться руки. 66-річний Анатолій Хомицький, за словами соцпрацівників, страждає психічними розладами. Чоловік переконує соцслужби, що самостійно прибере і відремонтує житло, і каже, що регулярно виходить гуляти із донькою, хоча насправді дівчина вже кілька років не покидала квартири.

В міському управлінні охорони здоров'я про те, що людину з інвалідністю доглядає психічно хворий батько, не знали. Начальник управління Микола Якимчук пообіцяв розібратися із ситуацією найближчим часом. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром