До бюджету Луцької міської громади внесли зміни

08 Серпня 2022, 13:13
Фото ілюстративне 1294
Фото ілюстративне

Члени виконкому під час засідання внесли зміни до бюджету Луцької міської громади.

Про це журналісти Район.Луцьк дізналися з позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Захід відбувся у понеділок  8 серпня, у режимі відеоконференції, під час якого розглянули три питання порядку денного. Щонайперше члени виконкому внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади.

Зокрема, 6,7 мільйона гривень виділили на фінансову підтримку ЛСКАП «Спецкомунтранс» для пересипки та обвалки полігону твердих побутових відходів в селі Брище.

750 тисяч гривень передбачили на організацію проведення контролю за безготівковою оплатою проїзду в громадському транспорті, 800 тисяч гривень виділили на облаштування укриття Луцької музичної школи № 1 імені Фридерика Шопена.

Оскільки 19 квітня цього року постановою Кабінету Міністрів був затверджений Порядок виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель і споруд, то виконком Луцької міської ради ухвалив відповідне рішення та затвердив склад комісії з виконання передбачених постановою заходів. У разі пошкодження об’єктів, їх відновлення буде проводитися за кошти державного бюджету.

Також члени виконкому внесли зміни до Комплексної програми охорони довкілля Луцької міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром