Lutsk Food Fest 4.5.0*: у Луцьку стартував фестиваль їжі

06 Серпня 2022, 16:05
Lutsk Food Fest 4.5.0* 3779
Lutsk Food Fest 4.5.0*

Розпочався черговий Фестиваль їжі, який щороку організовують у серці міста – Луцькому замку.

Через війну в Україні, цього року захід має дещо інший – благодійний формат, і до основної усім відомої назви фесту долучена символічна частина «4.5.0*». На заході побувала журналістка Район.Луцьк.

Організатори відмовилися від розважальної програми: цьогоріч без танців та гучностей. Але до Луцька приїхали ресторатори з усієї Волині та України. Їхнім завданням є показати, як український бізнес може працювати в умовах війни. 

Відвідувачі можуть спробувати унікальні смаки різноманітних страв та напоїв, а також придбати різні сувеніри на патріотичну тематику. Деякі майстри приїхали не лише із готовими виробами, а ще й прямо на місці виготовляють свою продукцію. Тож відвідувачі можуть побачити, як насправді створюються крафтові сувеніри.

Також діють невеликі локації з розвагами для дітей. Особливою забавою для усіх, є можливість постріляти з лука у самого путіна. Протягом двох днів #angardjstage створюватиме музичну атмосферу фестивалю.

Організатори забезпечили безпеку заходу: подбали про посилену охорону та можливість відвідувачів відправитися в укриття у випадку повітряної тривоги.

Нагадаємо, фестиваль триватиме 2 дні: 6 та 7 серпня. Вартість вхідного квитка — 60 гривень за один день. 50% коштів з квитків організатори передадуть на потреби Збройних Сил України. Для переселенців до 15:00, військових з посвідченням та дітей до 12 років вхід безоплатний.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром