У Волинській обласній ДЮШС знову новий керівник

06 Серпня 2022, 13:18
Відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області 1638
Відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області

Призначений майже два місяці тому виконувач обов’язків директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи Віктор  Бирилюк написав заяву про відставку.

До цього у закладі він обіймав посаду заступника керівника з питань економіки та фінансів. Однак Віктор Бирилюк попоросив увільнити його від виконання обов’язків очільника спортшколи, оскільки подвійне навантаження виявилося йому не до снаги. Про це повідомляє Волинська обласна рада на своїй сторінці у фейсбуці. 

За пропозицією відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності кандидатом на посаду т.в.о висунули Дмитра Піддубного. Як зазначають у дописі, він має професійну освіту, тренерський, організаційний та керівний досвід.

Відтак, члени постійної комісії рекомендують голові обласної ради увільнити Віктора Бирилюка від виконання обов’язків директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи, а до призначення керівника на конкурсній основі, як того вимагає законодавство, або прийняття іншого розпорядчого документу, Дмитра Піддубного призначити тимчасово виконувачем обов’язків директора ОДЮСШ.

Голова постійної депутатської комісії Віктор Галан-Влащук побажав новопризначеному керівникові успішної роботи, а також рекомендував зберегти тренерсько-викладацький склад та наповнюваність груп. Він також порадив зосередитися на розвитку не лише ігрових видів спорту, на яких в основному спеціалізується спортшкола, а також і акробатики та легкої атлетики – досягнення у цих видах демонструють лідерські позиції.

Читайте такожУ футбол грали захисники з Рівного проти захисників із Луцька

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024