Луцькому тренеру, якого підозрюють в розбещенні своїх підопічних, продовжили запобіжний захід

05 Серпня 2022, 15:30
Фото ілюстративне 1505
Фото ілюстративне

Луцькому тренеру з волейболу, якого підозрюють у зґвалтуванні та розбещенні своїх підопічних, продовжили запобіжний захід.

Наступні 60 діб підозрюваний 72-річний лучанин проведе під вартою. Про це розповіла Суспільному речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Чергове засідання з обрання міри запобіжного заходу Богуславу Галицькому в Луцькому міськрайонному суді відбулося 4 серпня. На триманні під вартою наполягала прокуратура. Вийти з СІЗО під заставу суд підозрюваному не дозволив.

Нагадаємо, луцькі поліцейські затримали 72-річного тренера, який розбещував своїх вихованок. Слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. 

Згодом за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури, зловмиснику  оголосили про підозру. Зловмисника обвинувачують за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, йдеться про зґвалтування неповнолітніх осіб (ч.3 ст.152 ККУ), вчинення сексуального насильства щодо неповнолітніх осіб (ч.3 ст.153 ККУ) та розбещення неповнолітніх (ч.2 ст.156 КК України) тощо. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром