Керівник профспілки «Луцьктепла» запевняє, що працівники роботу не припинятимуть

08 Лютого 2016, 12:43
2232

Голова профкому ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсар заспокоїла лучан і зазначила, що незважаючи на складну ситуацію у підприємстві, через фактор роботи колективу постачання тепла і гарячої води не припинять.

Про це вона розповіла у понеділок, 8 лютого, під час прес-конференції громадських експертів.

Керівник профспілки проблемного підприємства зауважила, що попри те, що колектив роботу не припинятиме, працівники не можуть гарантувати, що проблеми з постачанням тепла чи гарячої води не виникнуть через інші причини.

Неоніла Слюсар зазначила, що колектив роботу не припинятиме
Неоніла Слюсар зазначила, що колектив роботу не припинятиме

 

«Луцьктепло» – це підприємство, проблемами якого повинні займатися всі разом. Трудовий колектив протягом двох років веде боротьбу за своє нормальне існування. Мешканці повинні розуміти, що ми робимо це не лише заради зарплатні, а й як і всі, хочемо, щоб у місті було тепло і гаряча вода», – зазначила Неоніла Слюсар.

За словами керівника профспілки, середня заробітна плата на підприємстві становить 3 500 гривень без відрахувань. Фактично працівники отримують 2 000-2 500 гривень. Тому працювати на «Луцьктепло» ніхто іти не хоче, бо у місті можна знайти роботу із вищою зарплатнею.

Нагадаємо, що колектив «Луцьктепла» попереджав міського голову  про можливий страйк.

Під час прес-конференції громадських експертів
Під час прес-конференції громадських експертів

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39