Волинян кличуть послухати, як розширити можливості волонтерських рухів

03 Серпня 2022, 15:10
Фото ілюстративне 1786
Фото ілюстративне

Волинських волонтерів та активістів  вчитимуть як розширювати можливості волонтерських рухів.

Про це Район.Луцьк повідомили організатори.

Як ефективно проаналізувати власні спроможності і зробити з цього правильні висновки? Що таке мапа партнерства і як її створити? Що допомагає і що заважає для налагодження тривалих партнерств?

Про все це у контексті волонтерства йтиметься під час вебінару «Розширення можливостей волонтерських рухів». 

Захід відбудеться у середу, 10 серпня, онлайн на платформі zoom. Початок о 12:00.

Тренер: Віктор Артеменко – незалежний консультант для урядових та  неурядових організацій. 

Спеціалізація: організаційний розвиток, проєктний менеджмент, публічна політика та врядування, освітня політика, гендерний аналіз проєктів, освітні продукти. 

Кваліфікація: 13 років досвіду проєктного менеджменту, 6 років досвіду професійної фасилітації стратегічних сесій та сесій з розробки рішень, досвід написання та адвокації законів (та інших нормативно-правових актів), досвід роботи в міністерстві та з міністерствами, особлива увага до проєктування поведінкових змін.

До участі в навчанні запрошують волинських громадських активістів та волонтерів. Зареєструватися на захід можна за посиланням.  Зареєстрованим відправлять посилання на онлайн-зустріч на вказану електронну пошту.

Довідково: 

Навчання організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром