Городяни не хочуть, аби міськрада фінансувала «Бандерштат»

08 Лютого 2016, 13:50
3212 Джерело: volynpost.com

Лучанин не хоче, аби міська рада виділяла кошти на проведення фестивалю українського опору «Бандерштат».

Про це написав у петиції Андрій Вишневський.

Він каже, що фінансування такого специфічного фестивалю з міського бюджету є недоцільним. От якби він «був сімейним чи загальносхвальним», тоді варто було б виділяти на нього кошти.

І взагалі, лучанин вважає, що будь-які фестивалі в місті потрібно проводити за кошти, знайдені організаторами.

Подаємо текст петиції без змін:

 «Вже не вперше в Луцькій міській Раді тривають дискусії стосовно доцільності фінансування і проведення в місті таких фестивалів, як «Ніч в Луцькому Замку», «Луцьк Food Fest» та інших, які вже стали для лучан улюбленими. Натомість містяни спостерігають, як щороку з міського чи обласного бюджетів збільшується фінансування фестивалю альтернативної музики «Бандерштат», який є доволі специфічним і не таким, який претендує на те, аби називатись сімейним чи загальносхвальним. 

Навряд чи доречно проводити дискусію з приводу того, аби проведення «Бандерштату» було взагалі перенесено за межі міста чи просто заборонене, тому заради справедливості і однакового ставлення до організаторських команд всіх заходів, які щороку відбуваються в місті, просимо припинити фінансування фестивалю «Бандерштат» з коштів міського бюджету. 

Нехай кожен з заходів, які щороку проводяться в місті, в т.ч. «Бандерштат», фінансується не за кошти міського бюджету, а лише за ті, які знайдуть організатори цих фестивалів. Тоді все місто побачить, які фестивалі є доречними для Луцька (і такі, які вже полюбились лучанами), а які потрібні лиш обмеженій категорії населення міста», ‒ йдеться у тексті звернення. 

Коментарі
08 Лютого 2016, 19:22
Ну текст не без змін. Автор не знає, як правильно пишеться назва фестивалю, а Ви його поправили)).
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром