Пообіцяли і не зробили: маршрут №18 до села Підгайці так і не продовжили

16 Січня 2018, 20:49
Маршрут №18 у Луцьку 3247 Джерело: Волинські Новини
Маршрут №18 у Луцьку

У 2017-му році Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк просив у влади міста продовжити маршрут №18 до села Підгайці. На його прохання зреагували позитивно та пообіцяли, що рейс продовжать, але цього так і не зробили.

Про це йшлося під час круглого столу, де обговорювали перспективи розвитку співпраці між Луцьком та навколишніми сільськими радами, – пише сайт Волинь24.

Та й взагалі протягом 2017-го року влада Луцька не заключила жодного договору про намір об’єднатися із селами-сусідами. Хоча такі об’єднання були б на користь і місту, і селам.

У міста були серйозні наміри щодо співпраці із Підгайцями, сесія сільради навіть прийняла позитивне рішення про об’єднання. Та з часом питання відійшло у довгий ящик. 

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк зазначає, що з покійним мером Миколою Романюком сільрада напрацьовувала проекти щодо ремонту каналізації, відкриття ЦНАПу, додаткового транспортного сполучення. Але жоден проект не втілився у реальність.

Також Юрій Семенюк зазначає, що у 2017-му просив продовжити маршрут №18 до Підгайців, але й цього не виконали.

«Ми не проти співпрацювати з нинішньою владою. Але коли виконувачем обов’язків мера був Поліщук – я просив лише продовжити маршрут №18 до села. Це пообіцяли і не зробили. Для міської ради ця маршрутка – взагалі нічого», – говорить Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром