У Луцьку та громаді просять внести зміни щодо руху деяких маршруток

22 Липня 2022, 13:21
Фото ілюстративне 1913
Фото ілюстративне

Мешканці Луцька та Луцької громади просять внести деякі зміни до руху окремих маршруток.

Відповідні петиції зареєстрували в Єдиній системі місцевих петицій.  Для того, щоб ці звернення  розглянули у міській раді, петиції мають зібрати щонайменше 300 підписів протягом 14 днів.

На маршруті №24 просять змінити перевізника та схему маршруту:

  • У Прямому Напрямку: Ранкова - Невського - Корольова - Полонківська - Львівська - Червоного Хреста - Ковельська - Набережна - Перемоги - Соборності - Гордіюк - Конякіна - Карбишева - Єршова;
  • у Зворотному Напрямку: Єршова - Карбишева - Конякіна - Гордіюк - Соборності - Перемоги - Набережна - Ковельська - Червоного Хреста - Львівська - Полонківська - Корольова - Ванди Василевської - Ранкова (місця Міжзмінного Відстою на Вул. Єршова - Карбишева Та Ранковій Біля Будинку №12)

Петицію зареєстрував Корнійчук Володимир. Збір підписів триває до 27 липня.

Також просять змінити перевізника на маршруті №26а та продовжити його до нового ринку, чи мікрорайону ЛПЗ.

Мешканці села Клепачів, що знаходиться у Луцькій громаді, просять знизити ціни на проїзд та змінити перевізника на маршруті № 117.

«Звертаємось із проханням змінити маршрут «Луцьк-Клепачів№117» з приміського на міський, адже він є найрентабельнішим, тому що маршрутний автобус №117 проїжджає через села Липляни, Жидичин, Кульчин, Озерце, дачний масив, Клепачів. До нашого села не більше кілометрів як до інших сіл ОТГ Луцька, куди курсують міські маршрутні автобуси, тому ціна за проїзд бажає бути набагато нижчою. Просимо змінити перевізника, так як до перевезень він відноситься недобросовісно: стан транспортного засобу плачевний (в дощову погоду з даху капає пасажирам на голови), антисанітарія, бруд, пилюка та найголовніше для нас – очевидне і відчутне завищення цін» – йдеться у тексті петиції
Петицію на сайті 22 липня зареєструвала Рудчик Юлія. Збір підписів триватиме 14 днів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром