У Луцьку говорили з волинськими дорожниками щодо протидії корупції

22 Липня 2022, 11:58
Луцьк 2166
Луцьк
У Службі автомобільних доріг у Волинській області відбулась нарада з трудовим колективом та керівними працівниками дорожніх підрядних підприємств щодо впровадження та реалізації Плану заходів Укравтодору з протидії корупції.
 
Його схвалив Керівний комітет високого рівня з питань впровадження Меморандуму про взаєморозуміння між Урядом України та Європейським банком реконструкції та розвитку.  Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.
 
Головною метою даного плану є побудова і запровадження ефективної та дієвої системи управління ризиками, зокрема корупційними, а також досягнення найвищого рівня доброчесності в системі Укравтодору. 
 
Першим елементом цієї програми є розроблення та затвердження Кодексу етики та поведінки працівників. Для максимальної його ефективності та дієвості в дорожній службі стартує проведення анонімного опитування працівників щодо визначення стану запобігання корупції та поточних цінностей організації.
 
Також в рамках виконання Плану заходів Укравтодору з протидії корупції таке опитування проведуть і серед представників підрядних підприємств.
 
Волинських дорожників ознайомили й з аналітичним дослідженням «Роль лідера у протидії корупції», яке розроблене представниками програми ООН із відновлення та розбудови миру та Національного агентства з питань запобігання корупції з урахуванням міжнародних стандартів ISO 37001:2016 «Менеджмент у сфері протидії корупції» та ISO 31000:2018 «Управління ризиками». 
 
Присутніх на нараді також проінформували про основні норми цих двох міжнародних стандартів, що відіграють ключову роль у питанні оцінки корупційних ризиків.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром