Пес Патрон отримав посилку з Підгайцівської громади

18 Липня 2022, 13:14
Патрон з Волинськими гостинцями 2480
Патрон з Волинськими гостинцями

Пес Патрон отримав посилку з Підгайцівської громади, що у Луцькому районі.

Про це Район.Луцьк повідомили у пресслужбі Підгайцівської громади.

Посилка із смаколиками, дитячими малюнками та плюшевим песиком-копією, яку пошили на фабриці іграшок «Тигрес», дісталася Чернігівщини. Там, разом із господарем  Михайлом Ільєвим, мешкає улюбленець дітей та дорослих пес-сапер Патрон.

Фото із отриманими гостинцями та подарунками надіслали адміністратори сторінки «Патрона» в Інстаграмі.

Заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук розповів, що коли у сільраді побачили новинку «Тигреса» – милого плюшевого песика породи Джек Рассел,який був дуже схожим на пса-піротехніка, подумали, що іграшкового песика обов’язково повинен мати син власника справжнього Патрона, ДСНСника Михайла Ільєва. Бо через війну домашнього улюбленця, якого йому два роки тому подарував тато на день народження, вдома майже немає.

«Ми дізналися адресу, на яку можна відправити гостинці для легендарного пса та його господарів. У посилку поклали іграшкового «Патрона», подяку та сувеніри від Підгайцівської громади, волинські солодощі, дитячі малюнки та корм для чотирилапого Рятівника. Сподіваємося, що подарунок сподобався хлопчику і доки його пес та тато виконуватимуть надважливу роботу задля перемоги України, він зможе обіймати іграшкового друга. Щиро дякуємо дирекції «Тигреса», що підтримали нашу ідею і долучилися до хорошої справи», – зазначив Олександр Бляшук.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром