Сільським радам пропонують заплатити за утримання дітей у садочках

06 Лютого 2016, 17:05
2015

Депутати міськради прийняли звернення,  у якому йдеться про відшкодування коштів за утримання дітей з прилеглих до Луцька сіл, що відвідують дошкільні навчальні заклади міста.

Таке рішення депутати прийняли на сесії міської ради 5 лютого. Нині у дошкільних навчальних закладах міста виховується 10727 дітей, з них 9926 дітей проживає в Луцьку, 801 дитина у навколишніх селах – пишуть на сайті міської ради.

У зв’язку з цим виникла необхідність звернутися до сільських, селищних рад, діти жителів яких відвідують дошкільні навчальні заклади міста Луцька, відшкодувати кошти за їх утримання у дошкільних навчальних закладах комунальної форми власності Луцької міської ради.

Оскільки фінансування та утримання дошкільних навчальних закладів міста здійснюється за рахунок коштів міського бюджету, у зв’язку із недостатністю коштів та місць у ДНЗ для задоволення потреб жителів громади міста Луцька, депутати закликали сільські та селищні ради взяти участь у співфінансуванні.

Коментарі
17 Квітня 2016, 14:04
А ці, що понаїждали з Полесья і займають наші місця їх діти, бо вони платять бабло. Або 14 школа нас із сусідньої вулиці не взяли до школи, а з села будь-ласка, і з вулиці Бенделіані будь ласка,бо гроші на лапу дали. Хто перевірить цю директорку-хабарницю скільки у неї навчається дітей іногородніх і не з цих вулиць,що відносять до школи № 14.Страшна корупція і нікому до цього немає діла.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром