Співак з Луцька захищає кордони держави на Луганщині

06 Лютого 2016, 16:20
3922

Заслужений артист України Адам Горбатюк впевнений, що не можна стояти осторонь, тому ще із серпня минулого року несе службу у складі Національної гвардії України.

Про це співак розповів Радіо Свобода. У Нацгвардії Адам Горбатюк кулеметник. Поводиться дуже скромно і не розповідає бойовим побратимам про своє «зіркове» минуле. Попри велике бажання повернутися на сцену, нині майже не співає, бо, зізнається, не має на це часу.

«Бачив багато репортажів про те, як хлопці воюють за нашу державу, за наше майбутнє. Вирішив, що не можна бути осторонь цього», – каже Адам Горбатюк.

Нагадаємо, що популярність до Адама Горбатюка прийшла 12 років тому, коли він став переможцем музичного шоу «Караоке на майдані». Після чого його запросили на зйомки у популярній програмі «Шанс».

 

Коментарі
06 Лютого 2016, 21:35
Адам- відмінний весільний співак. До сольної програми в концертному залі він не дотягує, на жаль. Але те, що він покинув свої ресторани і поїхав в АТО викликає до нього велику повагу.<br/> Шкода також, що автор статті не знає чи не розуміє різницю між приватним званням &quot;Заслужений артист естрадного мистецтва України&quot;,яке недорого роздає-продає Вітя Герасимов в орендованому офісі і яке носить Адам Горбатюк і державним почесним званням &quot;заслужений артист України&quot;, яке присвоює Президент України не за ресторанно-весільний шансон.
12 Лютого 2016, 16:55
Пане Петре, ми шанувальники таланту цього справді заслуженого співака дякуємо Вам перш за все, що Ви оцінили головне- цей молодий чоловік кожен день ризикує своїм життям заради нас з Вами.І дійсно він відмінний весільний співак - то хіба він не заслужив відзнаку в Українських простих людей, а це найвища нагорода. А щодо президентського заслуженого артиста на це потрібні великі гроші, щоб випускати альбоми і т.п.-це у нього- дай Боже- в майбутньому Ми усім колективом бажаємо цьому талановитому хлопцеві вернутися здоровим з АТО і нас радувати своїм дуже гарним особливим голосом.
12 Лютого 2016, 17:00
Асоціація діячів естрадного мисецтва України - це дуже поважна організація. я теж &quot;заслужений&quot; від АДЕМУ і цим пишаюся.Цей хлопець достойний цього звання
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром