Луцькі футзалісти не здолали чинних аматорських чемпіонів України

14 Січня 2018, 16:32
У матчі «Волиньагротеха» та «Надії» як завжди було «гаряче» 3192 Джерело: АМФВ
У матчі «Волиньагротеха» та «Надії» як завжди було «гаряче»

У останньому чвертьфіналі Кубка Волині «Волиньагротех» лише один тайм провів на рівних з «Надією» та припинив боротьбу за головний турнір на вибування під егідою АМФВ.

З перших хвилин гри здавалося, що вона пройде за сценарієм передноворічного протистояння цих команд у Суперлізі (тоді гра завершилась бойовою нічиєю – 2:2). Швидкий гол Вадима Вознюка одразу ж поставив чинних переможців аматорських чемпіонатів Волині та України у статус наздоганяючої команди. Ближче до середини тайму відігратися «Надії» усе ж вдалось – відзначився Ігор Кудінов. Утім, подальший сценарій не передбачав підсумкової переваги команди із села Хорів Локачинського району. Так, вони традиційно тримали м’яч у власних ногах, однак частенько отримували разючі контрвипади від луцьких опонентів. На перерву, втім, команди пішли за рівного рахунку на табло.

Коли на луцьких майданчиках грає «Надія», суперникам потрібно передбачити будь-яку дрібницю, аби не отримати несподіваний гол у власні ворота. «Агротехівцям» це зробити не вдалося: у середині другого тайму Владислав Мазур підловив момент для не сильного, але прицільного удару із середньої дистанції – 1:2. А далі – традиційне «відчуття крові» у футзалістів «Надії», яке трансформувалося у два голи Андрія Любуськи, які багато в чому й вирішили долю матчу. До фінальної сирени глядачі побачили ще два голи: Ігор Блажиєвський забив за «Волиньагротех», а Петро Шелест таки записав своє прізвище у протокол за номінальних гостей зустрічі. Утім, на результат самої гри це не вплинуло – у півфінал Кубка Волині крокує саме «Надія».

Таким чином, у четвірці найкращих команд турніру за обласний центр «віддуватимуться» вищолігові «Мідас» та «Динамо». А суперники-монстри з «Ковеля-Волині» та «Надії» навіюють на думки про те, що луцьким колективам для проходу до вирішального етапу змагань краще зустрітися одне з одним…

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром