Обігравши господарів, футболісти з Луцька здобули золото турніру у Костополі

05 Липня 2022, 16:44
Обігравши господарів, футболісти з Ковеля здобули золото турніру у Костополі 1067
Обігравши господарів, футболісти з Ковеля здобули золото турніру у Костополі

Вихованці Футбольного центру «Ковель-Волинь» стали переможцями Другого відкритого турніру з футболу серед юнаків 2014-2015 р.н. «OPEN Костопіль-2022».

Змагання відбулися наприкінці червня в місті Костопіль на Рівненщині. У змаганнях узяли участь вісім команд, а саме: ФЦ «Ковель-Волинь», ФА «Динамо Фемелі» (Рівне), ФК «Олімпія» (Луцьк), ФА «Єврошпон-Смига» (Смига), ДЮСШ Костопіль, ФА «Олімп» (Рівне), ФК «Березне» та «Горизонт» (Костопіль). 
Після ігор, які провели в двох групах, відбулися зустрічі за головні нагороди. У матчі за третє місце зустрілися команди ФА «Олімп» (Рівне) та ФК «Олімпія» (Луцьк), в якому лучани перемогли з рахунком 2:0.

У фінальному поєдинку зустрілися ДЮСШ Костопіль та ФЦ «Ковель-Волинь». У наднапруженому поєдинку, із купою гольових моментів, але лише з рахунком 1:0 – перемогла команда ФЦ «Ковель-Волинь» і відповідно стала чемпіоном турніру. Срібло дісталося ДЮСШ Костопіль.

Організатори також відзначили найкращих гравців у номінаціях.

Звання «Найкращий гравець турніру» отримав Данило Оліферович (ФЦ «Ковель-Волинь»). «Найкращий воротар» – Владислав  Дзюра (ФА «Олімп»), «Найкращий захисник» – Артем Рабешко (ДЮСШ Костопіль), «Найкращий нападник» – Максим Кононов  (ФК «Олімпія»).

Найкращим гравцем у команді «Єврошпон-Смига» став Любомир Петросюк, у команді костопільського «Горизонту»  – Юрій Іванчук , у ФК «Березне» – Нікіта Будя, у команді ФА «Динамо Фемелі» – Софія Форманюк.  

Голова КРФФ Дмитро Улянчук і його заступник Олександр Потурай нагородили переможців та призерів змагань, кращих гравців турніру кубками, медалями, статуетками, грамотами та солодощами, а тренерів команд – пам’ятними подарунками.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024