Патрульні чергуватимуть на двох обласних трасах

05 Лютого 2016, 16:28
2060 Джерело: facebook.com

Патрульна поліція розпочала службу в напрямку Луцьк‒Цумань та Луцьк‒Устилуг.

Поліцейські почали роботу вже сьогодні, 5 лютого, повідомляє Патрульна поліція Луцька у Facebook.

На стаціонарному посту в Цумані (на кордоні з Рівненською областю) чергуватиме один стаціонарний пост у складі трьох патрульних. Ще один рухомий екіпаж у складі двох поліцейських патрулюватиме відтинок дороги з Луцька до кордону з Рівненською областю.

Два рухомих екіпажі по двоє осіб працюватимуть на відрізку дороги Луцьк‒Мовчанів (Локачинський район) та Мовчанів‒Устилуг. Вони чергуватимуть позмінно і цілодобово.

На посту в Цумані, а також на дорозі до Устилуга побували начальник Управління патрульної поліції Антон Цюцюра, його заступник Роман Буховець, командир батальйону Олександр Вовченко. Вони надали практичні рекомендації патрульним та ознайомили їх з особливостями служби поза межам міста.

Загалом, понад 100 кілометрів волинських доріг сьогодні перейшли під патрулювання нової поліції, яка замінила там колишніх працівників ДАІ.

Зазначимо, що кількість патрульних поліцейських у місті зменшилася на 9 осіб особового складу. На патрулювання обласних доріг луцькі службові машини не забирали, а виділили додатково 14 автомобілів.







Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром