Батькам не будуть перешкоджати створювати благодійні фонди

05 Лютого 2016, 11:30
1629

Батьки можуть безперешкодно створювати благодійні фонди у навчальних закладах, а керівництво не має права розпоряджатися батьківськими коштами.

Про це повідомив начальник управління освіти Олег Гребенюк на пленарному засіданні сесії міської ради сьогодні, 5 лютого.

Під час розгляду виконання Програми «Розвитку освіти міста Луцька на 2010-2015 роки» депутат Борис Смаль поцікавився, як розвивається система створення благодійних фондів у школах та садочках.

Олег Гребенюк розповів, що з керівниками навчальних закладів провели наради і їм категорично заборонили перешкоджати у створенні фондів.

«У нас є документи щодо використання грантових фондів та створення комітетів. Керівникам забороняється брати участь у використанні батьківських грошей. Також їм заборонено брати участь у діяльності благодійних фондів та батьківських комітетів», ‒ зазначив головний освітянин.

Також він повідомив, що звернення до батьків передано і перешкоджати їм ніхто не буде, бо це тільки їхня ініціатива, а керівництво не має до цього жодного відношення.

Коментарі
05 Лютого 2016, 14:18
Краще не перешкоджання це прибрати з посади Олега Гребенюка який напевно і курує цими фондами по садках
05 Лютого 2016, 14:27
Що змінило думку Гребенюка? 7 Грудня 2015 року він заборонив всім директорам шкіл впускати на територію шкіл будь-які фонди.А тепер хто вплинув на його думку.До сьогодні думали справитись з проблемами шкіл Гребенюк і Романюк, а сьогодні побачили провал.Можливо.... А можливо і ні.......
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024