Депутати хочуть більше патріотизму в міських заходах

05 Лютого 2016, 11:16
1591 Джерело: lutsk.rayon.in.ua

Під час голосування за виконання програми підтримки дітей, молоді, жінок та сім’ї депутати розкритикували роботу управління і попросили зробити міські заходи більш патріотичними.

Голосували на пленарному засіданні сесії міської ради у п’ятницю, 5 лютого.

Зокрема депутат Павло Данильчук зауважив, що «Фестиваль їжі» можна і не фінансувати за кошти міського бюджету, а витратити їх на більш доцільні заходи. Підтримав колегу і Олександр Кравченко. На його думку, такий фестиваль аж ніяк не сприяє вихованню дітей.

«Я дивлюся, тут пише, що основним напрямком програми є оздоровлення дітей. А фестиваль їжі – це трохи інше. Ми там їмо, п’ємо і пропагуємо зовсім не ті цілі», – зазначив депутат.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик зауважив, що виконанням програми не задоволений на всі 100%, адже не всі заплановані заходи були проведенні.

«Роботою відділу не можу сказати, що задоволений. Бо ряд запланованих заходів не провели. Але будемо намагатися бути більш ефективними. Залучення громадських організацій до співпраці з міською радою є важливим показником. На кінець 2015 року у нас кількість заходів збільшилася до 77», – розповів Олексій Веремійчик.

Окрім того, ще одним досягненням, на думку начальника відділу, стало залучення більшої кількості молодіжних організацій у співпраці з міською радою. Також Павло Данильчук зазначив, що варто все ж більше уваги звертати на патріотичне виховання молоді. На його думку, за останні роки ситуація в країні змушує переслідувати трохи інші цілі, аніж розваги.

Проте міський голова Микола Романюк відповів, що депутатам варто частіше відвідувати міські культурні заходи. Тоді питань до патріотизму стане менше.

«Я єдине хочу сказати – запрошую депутатів приймати участь у заходах. Думаю, що жодного немає, де червоною ниткою не проходило б патріотичне виховання. Мені шкода, що депутати не приходять на заходи, а потім роблять висновки про них», – зазначив міський голова.

Ознайомитися з повним проектом документу можна на сайті Луцької міської ради. 

Коментарі
05 Лютого 2016, 15:32
ЛУЧАНИН не живи за 300долоров ЯНЫКА живи за 50 ЯЙЦАнюка это ПАТРИОТИЧНО
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром