Конякіна: знайшли злодія, який вкрав 2,5 тисячі у журналістки

04 Лютого 2016, 18:26
2200

Затримали одного з крадіїв, який поцупив сумку журналістки з кімнати зберігання речей. 

У середу, 3 лютого, журналістка із Володимира-Волинського у справах перебувала в обласному центрі. Сумку вона залишила в кімнаті зберігання речей на автостанції, що на вулиці Конякіна. Коли ж повернулася, то речей не знайшла. Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Наступного дня журналістка звернулася по допомогу до поліції. З’ясувалося, що злодії вкрали сумку з речами майже на 2,5 тисячі гривень. Оперативники встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетні 29-річний та 36-літній лучани. Одного з них поліцейські вже затримали, він дає свідчення слідчим. Правоохоронці встановлюють місце перебування іншого злодія.

До слова, один з них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння різного роду злочинів.

Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні правопорушення та інші події Луцького відділу поліції. Нині, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Згодом журналістка про свої пригоди на автостанції розповіла у соціальній мережі.

 

 

З'їздила на свою голову у рідний Луцьк. На АС1, у кімнаті зберігання вантажу, залишила валізи із особистими речами та па...

Опубліковано Наталією Пашкетник-Мацюк 4 лютого 2016 р.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром