Молоді: ділянку з дитячим містечком можуть не продати

04 Лютого 2016, 17:14
2206

Імовірний продаж земельної ділянки на проспекті Молоді, 11-А обурив лучан, а начальник управління земельних ресурсів сумнівається, що цю ділянку виставлять на аукціон.

Проект рішення з приводу продажу землі розміщений на сайті міськради.

«Я сам проти того, щоб цю земельну ділянку продавали. Також я проти, щоб продавали ділянку на Федорова, бо там зелена зона. Якщо на Молоді ділянку продадуть, то я дуже сумніваюся, що люди дозволять там, щось побудувати», – зазначив голова постійної земельної комісії міськради Євген Ткачук з приводу такого проекту рішення.

Керівник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала запевнив, що «пустити з молотка» ділянку на Молоді не їхня ініціатива. Вони лише подали перелік вільних у Луцьку земель, а затверджували його депутати.

«Ще на продаж їх не виставили. Комісія не підтримала проект рішення. Це питання розглядатимуть на сесії міської ради. Сумніваюся, що цю ділянку виставлять на аукціон», – сказав посадовець.

Нагадаємо, виставити на аукціон в управлінні земельних ресурсів вирішили такі ділянки: Карбишева, 6-Б, Індустріальна, 2-Г, Львівська, 36-А, Молоді, 11-А, Ранкова, 12-В, Федорова, 1-А, Чернишевського, 115-Б та Мамсурова, 10-В

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром