Порушник не впустив муніципалів до свого помешкання

10 Січня 2018, 17:00
Муніципали встановили власника ділянки зі сміттям 9620
Муніципали встановили власника ділянки зі сміттям

Інспекторам муніципальної варти вдалось встановити особу лучанина, який закидав мішками з мотлохом впереміш із ґрунтом цілу ділянку у Луцьку.

Про це у Facebook повідомила прес-служба департаменту.

Днями Район писав про ділянку на вулиці Гнідавській у Луцьку, засипану купами будівельного сміття. Як з'ясували муніципали, власник захаращеної земельної ділянки – Сергій Гондарук. 

У департаменті стверджують, що вищезгаданий громадянин не палає бажанням зустрічатися з муніципалами і «робить все можливе, аби не отримати адміністративний протокол».

Зокрема, коли мунвартівці вирішити «завітати у гості» до порушника, той просто не відчинив ним двері – і так три дні поспіль. Втім, представники департаменту переконані, що помешкання не пусте: вони ніби то чули кроки за дверима. 

Тоді муніципали взнали номер телефону жінки, яку вони вважають співмешканкою власника ділянки. Вони з нею поспілкувались і отримали інформацію, що пан Сергій зараз за кордоном, а його ділянку засмітили невідомі особи. Зустрічатись з інспекторами вона, звісно, відмовилась.

Тож мунвартівцям не залишилось нічого іншого, крім як залишити припис про прибирання території перед дверима, за які вони так і не змогли потрапити. А якщо власник не прибере на свїй ділянці, вони пообіцяли скласти на нього адмінпротокол.
 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром