Патрульні домовилися із Шпигою і Романюком про співпрацю

04 Лютого 2016, 13:48
2536 Джерело: bortsi.com.ua

Головний поліцейський Волині Петро Шпига підписав меморандум про співпрацю з управлінням патрульної поліції та міською радою.

Документ підписали у понеділок, 1 лютого, повідомляють у прес-службі волинської поліції.  

«Ми об’єднуємо наші зусилля для досягнення нового рівня безпеки громадян. Визначальним є захист прав і свобод кожної людини, підвищення ефективності протидії злочинності. Наше спільне завдання – запобігти загрозам і гарантувати громадянам безпеку», – зазначив Петро Шпига.

Документ передбачає оперативну взаємодію волинської поліції, патрульної поліції та міської ради для досягнення нового рівня безпеки мешканців та гостей обласного центру. Зокрема, планують встановити на виїздах з Луцька, мостових переходах, маршрутах руху транзитного транспорту, ключових перехрестях системи відеофіксації номерних знаків транспортних засобів «Відеоконтроль рубіж». Окрім того, в закладах торгівлі, автозаправних комплексах, місцях паркування автотранспорту, об’єктах комунальної власності встановлять системи відеоспостереження з високою роздільною здатністю та можливостями архівування й передачі даних в режимі онлайн в чергові частини Луцького відділу поліції.

Меморандум засвідчує також спільні погляди на вирішення соціальних проблем. Зокрема планують створити систему закладів соціального захисту «Соціальні будинку», де надаватимуть людям медичну допомогу, нічліг і харчування.

Ініціатором підписання меморандуму виступило Головне управління Національної поліції у Волинській області. Документ від імені міської ради скріпив підписом міський голова Микола Романюк, від управлінням патрульної поліції в Луцьку – її начальник, лейтенант поліції Антон Цюцюра.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром