Гетьмана Мазепи: підприємцеві продовжили оренду приміщення у спортшколі

04 Лютого 2016, 13:14
2559 Джерело: edukit.volyn.ua

З приватним підприємцем Василем Петрищаком, який орендує приміщення під спортзал у дитячо-юнацькій спортивній школі № 2, продовжили договір ще на рік.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету у середу, 3 лютого.

Договір про оренду нежитлового приміщення на вулиці Гетьмана Мазепи, 49 площею 89,7 квадратних метрів уже втратив свою силу. З’явилася потреба його поновити. Проте не усі члени виконкому погоджувалися підтримати таке рішення.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що приватний спортзал розміщений у комунальному закладі освітнього типу, а побудову такого бізнесу член виконкому вважає неправильним.

«Є різні думки, але мені здається, що розміщення власності приватних підприємців в освітніх комунальних закладах є неправильним. Це обмежений спорт, а не масовий. Двадцять осіб, які відвідують заклад, – це просто мізер», – вважає Павло Данильчук.

Проте член виконавчого комітету Роман Бондарук заперечив цьому. Він зазначив, що стан приміщення змінився на краще після того, як його орендував підприємець.

«Мій син відвідував цю школу. Перед тим як приміщення зайняв теперішній власник, там теж був зал з обладнанням для атлетики, але усе було поламане. Ми всі за спорт, але  підходьмо до цього цивілізовано. Якщо підприємець кілька років тому вклав кошти в облагородження приміщення, то сьогодні немає нічого поганого в тому, що ми продовжимо йому оренду», – зауважив Роман Бондарук.

У підсумку члени виконавчого комітету вирішили продовжити договір оренди підприємцю на рік.

Коментарі
04 Лютого 2016, 15:31
вкотре переконуюсь яке мудило Данильчук...зайшов би він в зал перед тим як його орендували і зараз, небо і земля..сам туди ходжу вже скільки часу, про 20 чоловік це взагалі маразм)) людина піариться на чому може, тільки неадекватна критика з його сторони на все що відбувається в місті
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром