Кравчука: сміття прибрали після публікації у Facebook

10 Січня 2018, 11:09
10388

Муніципали прозвітували про те, що прибрали захаращену територію в обласному центрі після того, як світлини з горами сміття з'явились в Інтернеті.

Про це повідомила прес-служба департаменту муніципальної варти у Facebook.

Нагадаємо, днями про ситуацію зі сміттям біля ТЦ «Слон» на вулиці Кравчука у Луцьку написав у соцмережі депутат міськради Богдан Богонос. Обранець громади повідомив, що звертався до мунвартівців ще місяць тому, втім, сміття так і залишалось там, де й було.

У департаменті запевнили, що вони відреагували на звернення депутата: територія була прибрана, проте її засмітили знову.

Джерелом засмітчення муніципали назвали два торгівельних кіоски, які продають каву і хот-доги, а також водіїв маршруток №16 і №31. Як заявили у департаменті, маршрутники на кінцевій прибирають у салонах автобусів, а сміття викидають просто на землю.

Крім того, територію «прикрашала» купа зрізаного гілля, яке не вивозилось десять днів.

Станом на сьогодні, 10 січня, територія прибрана, а усі вищезгадані суб'єкти господарювання отримали від представників департаменту приписи, які, на переконання мунвартівців, сприятимуть дотриманню санітарних норм на цій території.

Джерело сміття – два МАФи
Джерело сміття – два МАФи

Тепер тут чисто
Тепер тут чисто

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром