Привокзальна: «Теремно хліб» нищить газон

04 Лютого 2016, 10:23
5508 Джерело: facebook.com

Мешканці стверджують, що машина доставки випічки «Теремно хліб» заїжджає до кіоску через газон і нищить його.

Про це у «Теревені про Луцьк» у Facebook написав Олесь Драган.

Чоловік стверджує,  що спочатку на газоні з’явився кіоск продажу, навколо якого згодом проклали бруківку для зручності покупців. Проте, проблема не лише у зменшенні зеленої території. Користувач пише, що товар до точки продажу машина підвозить саме через газон, а згодом стоїть посеред тротуару.

«Вгадайте, як машина доставки випічки «Теремно Хліб» заїжджає під кіоск? Правильно, через газон. Вгадайте, де стоїть машина доставки випічки «Теремно Хліб», поки водій оформлює документи, носить лотки з хлібом, теревенить з продавцем? Правильно, на тротуарі», – обурюється пан Олесь.

На зауваження водії не реагують, бо саме так їм зручно доставляти товар.

Район.Луцьк з’ясовував, чи знає керівництво компанії «Теремно хліб» про проблеми, які виникають внаслідок реалізації їх продукції.

Начальник відділу маркетингу Олександра Борук після розмови з водієм розповіла, що проблема дійсно існує. Проте, до кінця тижня керівництво буде намагатися вирішити питання з проїздом до точки так, аби газони більше не псувалися.

«Так, є дійсно така ситуація зараз. Ми плануємо зробити виїзд на місце, розібратися, наскільки можливий під’їзд поза газоном, щоб якось пересуватися і, відповідно, приймати рішення. Зараз ведуть розмову з водієм, дають конкретні вказівки. Але для цього потрібно виїхати на місце, щоб реально побачити ситуацію», – зауважила Олександра Борук. 







 

Коментарі
04 Лютого 2016, 14:45
Мешканцям порадив би замість того щоб регулярно фотографувати за різних погодних умов як хтось там їздить по газону, викликати патруль. І повірте це більше вчить таких водіїв ніж статті і інтернетах яких вони не бачать. А то як в дитсадочку &quot;няняяя... а дивіться що Вася робить. я от нафоткав&quot; чесне слово )).<br/><br/>Таку саму ситуацію маю регулярно в центрі, в дворах. Просто буси/джипи різні &quot;адеямаюставити мені в карамельку ж тра&quot;. Дзвінок, патруль, і бус шустро на стоянці за 100 метрів.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром