Міськрада відповіла на петицію про «концтабори» для тварин

04 Лютого 2016, 10:09
1707

Лучанка запропонувала заборонити діяльність пересувних звіринців, зоопарків та виставок диких тварин, а також цирків з використанням дресированих тварин, а в міськраді дали обтічну відповідь.

Таку петицію зареєструвала Вероніка Федосова. Звернення підписала 321 особа з 300 потрібних. Міськрада дала відповідь у середу, 3 лютого.

У ній, як і в петиції, цитують витяг із закону про захист тварин від жорстокого поводження. «Забороняється використання тварини у кориді, створення та діяльність пересувних звіринців, пересувних зоопарків та пересувних виставок диких тварин, а також діяльність дельфінаріїв, що не мають природної морської води. Частина п'ята статті 25 в редакції Закону N 323-VIII ( 323-19 )від 09.04.2015» .

Щодо заборони цирків, які використовують у своїй діяльності тварин, проінформували, що що у комунальному підприємстві «Ласка» готують відповідний проект рішення. Його  розглянуть на засіданні виконавчого комітету в березні. Про результати прийнятого рішення авторку петиції повідомлять додатково.

У Facebook Вероніка Федосова відреагувала на таку відповідь щодо її петиції.

«Із циклу «Удівітєльноє – рядом», або Продовження серіалу «Академік Павлов переворачіваєцца в гробу». От і він – черговий приклад абсурду. Не знаю, хто автор цих «записок сумасшедшего» – але в нього також і з зором якісь проблеми, бо його відповідь стосується чомусь лише цирків», – прокоментувала вона.
 

Щодо повідомлення , що КП «Ласка» готує відповідний проект рішення  для розгляду у березні на сесії міськради назвала « взагалі фєєрічєским».

«Навіть боюсь собі уявити той проект», – прокоментувала авторка петиції.
 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром